1. HRTechnovation
  2. Partners

Partners


Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende.
We zijn ambitieus en lopen graag voorop. We kennen de uitdagingen en maken software om die te overwinnen. Met onze HRM software stroomlijn je de complete HR-cyclus: van salarisadministratie en personeelsplanning tot performance management. Kies voor efficiëntere operationele processen en houd tijd over voor strategisch HRM en goede gesprekken met al je verschillende stakeholders.

 


 
VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van 
Nederland.  Op 15 maart 2018 is  VGZ gastheer van NVP HRTechnovation van bits en bytes naar hartslag. 

 

 

 


EMPLOYEE EXPERIENCE. MAAR DAN ÉCHT. Employee Experience. Je hoort het steeds vaker voorbij komen. Is het de zoveelste betekenisloze, holle trend? Als het aan Tasper ligt niet. Employee Experience zou wat ons betreft de basis van elke organisatie moeten zijn. Een tevreden medewerker is tenslotte de perfecte ambassadeur voor je organisatie. Waardevoller dan welke marketingcampagne ook.

Dat oprechte aandacht voor de medewerkers én lastenverlichting voor HR prima hand in hand kunnen gaan, tonen wij aan met onze software. Het vertrekpunt bij de ontwikkeling van onze product suite is te allen tijde ‘de medewerker’. Benieuwd hoe wij dat doen?

 Talentsoft is een talentmanagement software oplossing voor recruitment, performance, loopbaanontwikkeling, training, compensatie management en learning. Onze 100% Cloud oplossing helpt u in het managen van de carrières van uw medewerkers en maakt van de investeringen in uw medewerkers een investering in de toekomst van uw organisatie. Onze software is zowel in losse modules te gebruiken en als een all-in-one oplossing. Onze klanten in Nederland zijn onder andere Rotra, KLM, Sandd, Baker Tilly Berk, Renewi en Securitas.


Hallo, ik ben Peddy! Ik ben nieuw hier! Ik moest wel komen omdat het niet meer zo goed gaat met de functionering- en beoordelingsgesprekken. Iedereen wordt er ongelukkig van. Daarnaast kostte het voeren van deze gesprekken veel tijd en energie. Dus heb ik het hele proces omgedraaid en daar iets dynamisch, plezierig en speels van gemaakt. Bij mij staat de dialoog, ontwikkeling en persoonlijke groei van de medewerker centraal. Alleen dan net met een leuke twist! Intuïtief. Makkelijk. En samen als team. Vanuit je broekzak. 

Misschien had je nog niet over mij gehoord. Maar dat is snel aan het veranderen. Want ik ben er om te blijven. ABN AMRO, De-Alliantie, UvA, Woonbron en vele anderen maken inmiddels deel uit de lijst “happy customers”. Heb ik nu jouw belangstelling? Laten we dan een keer geheel vrijblijvend koffiedrinken. Wie weet gaan jouw ogen daarna ook twinkelen van geluk!

Kan je niet wachten? Lees dan hier www.peddy.nl alvast meer over wie ik ben!