1. HRTechnovation
  2. Programma
  3. Tech talks ronde 1

Tech talks ronde 1

Rick Takkenkamp | ‘De technologische route van een ondernemer’
Aanvang : 14.30 uur (deze TechTalk wordt niet herhaald!)
Locatie : zaal 1.06 


Als bouwbedrijf heeft Takkenkamp de automatisering van processen volledig ingezet. Vanzelfsprekend is technologie hét middel om vereenvoudigen door te voeren en de medewerkers te helpen informatie op een makkelijke manier beschikbaar te stellen aan iedereen in de informatie-keten. Hoe overwin je weerstanden binnen de eigen organisatie en welke voordelen zijn er al bereikt? Je volgt deze Tech talk om te horen voor welke technologische route een ondernemer, Rick Takkenkamp, heeft gekozen, waarbij structureel succes wordt behaald. 


Peter Oeij ‘ | Succes en falen van teams’
Aanvang : 14.30 uur
Locatie : zaal 1.07


Ga naar deze tech talk als je geïnteresseerd bent in de factoren van succes & falen bij teams die aan technische innovaties werken. Wat is er nodig om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Peter Oeij kan je met concrete aanwijzingen uitdagen de perfecte omgeving voor succes te creëren binnen jouw organisatie. 


Dr. Marcia Goddard | ‘Machine learning’
Aanvang : 14.30 uur
Locatie : Campus


Marcia Goddard neemt je tijdens deze workshop mee naar recruiten op basis van algoritmen die zoeken naar bepaalde softskills. In de toekomst is selecteren op basis van het cv verleden tijd. Marcia verteld hoe de recruiter loopbaancoach wordt en welke invloed dit heeft. In deze breakout verbindt zij menselijke waarden als empathie met de mogelijkheden binnen technologie.


Marcus Vlaar | ‘Gedragsverandering door games en gamification’
Aanvang : 14.30 uur
Locatie : Café


Ga naar deze tech talk als je als HR professional wilt weten hoe je gedragsverandering in gang zet binnen je organisatie. Gamification is een krachtig middel van de toekomst en is nu al zijn sporen aan het verdienen binnen business over de hele wereld. Laat je inspireren en prikkelen door Marcus Vlaar aan de hand van een business case over gamification bij Albert Heijn.